Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Arsenal 1-1 trækker med Liverpool
07 Nov

Arsenal 1-1 trækker med Liverpool

I 11. runde i Premier League spillede Arsenal Liverpool hjemme. Merson var kommet ud for at hælde koldt vand. Han forudsagde, at geværeren ville blive besejret til Liverpool, og Merson blev slået. Men Merson sagde, at han var meget glad for at blive slået. Mange fans iført Arsenal billige fodboldtrøjer jublede på scenen.

I den første halvdel af kampen havde de to sider en vanskelig træk. I slutningen af det halve spil vandt hver af holdene ikke holdet for deres hold. Arsenal 0-0 draw med Liverpool. I anden halvdel var de to sider let at kæmpe. Mane havde et mål blæst og spillet gik i en time eller deromkring. Milner brød deadlocket og holdt føringen til sidste etape. Straks efter at Arsenal kom ind i modangreb, scorede Lacazette sit femte ligamål for sæsonen med 8 minutter tilbage. Fans med Arsenal fodboldtøj er glade for at blive med i dette spil. Lås scoret ved 1-1.

I slutningen af kampen trækker Arsenal 1-1 med Liverpool. For Arsenal fans kan de trække førstepladsen i de nuværende Premier League-placeringer. Dette er et spørgsmål om stolthed.