Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Det stærke hold i første runde af Champions League
20 Sep

Det stærke hold i første runde af Champions League

I transfervinduet om sommeren har spillerne allerede taget på sig egne billige fodboldtrøjer. Klubben blev også sat i spillet efter at have gennemgået afslutningen. Champions League-gruppekampen er alle blevet sammenlignet. Men resultaterne er noget uventede. Real Madrid, Chelsea og Liverpool, begge stærke hold, blev besejret i den første runde.

I mangel af Neymar, Mbappé og Cavani blev Real Madrid besejret 0-3 på vejen, hvilket gjorde fansen meget vred. Chelsea tabte mod Valencia hjemme 0-1. Selv den forsvarsmester Liverpool tabte mod Napoli, men også fans i Liverpool fodboldtøj var skuffede. Siden omstruktureringen af Champions League 1992-1993 har holdet, der tabte i det første spil, ikke vundet sæsonens mesterskab, dette er en forbandelse eller ikke slå igennem. Det betyder, at flere hold af disse hold går glip af Champions League-trofæet.

Selvom Champions League i hele processen, tabte to hold spillet i den første runde og vandt til sidst cupen. Efter reformen gjorde intet hold det. Jeg ved ikke, om dette hold kan vinde cupen, vi vil vente og se.