Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester Citys opstilling er stærk nok
24 Nov

Manchester Citys opstilling er stærk nok

Manchester City er stadig linjal for Premier League denne sæson. Ledende positionerne i Premier League. Jeg er ved at gå ind i vinteroverførselsvinduet. Alle samfundslag er bekymrede over, om dette vintervindue Manchester City vil underskrive klubben. Dette er fokus for opmærksomhed. Mange forældre forbereder en billige fodboldtrøjer til deres børns fodbold.

Guardiola sagde: "Jeg er meget tilfreds med holdet. Manchester City har nu en meget stærk linje. Mange spillere kan ikke få stabil spilletid. De kan endda tro at jeg ikke kan lide dem, men det er ikke tilfældet. Jeg har tillid til alle spillere, det er meget sjovt at arbejde med Manchester City-spillere. Det er tilfældet, og nogle mennesker vil få ondt, men andre spillere vil gøre op på det tidspunkt, og spillerne i ungdomsakademiet kan hjælpe os. Januar, vi vil ikke købe folk, jeg køber dem ikke. " Mange fans har købt Manchester City fodboldtøj til at støtte dem.

Manchester City er både sidste sæson og denne sæson. Ydeevne har altid været fremragende. For den nuværende lineup er den virkelig stærk.