Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Næstformand i Barcelona taler om Neymar-hændelsen
29 Jun

Næstformand i Barcelona taler om Neymar-hændelsen

Neymar er blevet ryget for at være i tilfælde af at vende tilbage til Barcelona, og Neymar "vil gerne gå tilbage til Barcelona" er også gættet at være et søm. Mange fans med billige fodboldtrøjer er opmærksomme på hans bevægelser. Club Vice Chairman Jody Cardona sagde: "Der er ingen diskussion mellem de to sider." Overførselsplanen mellem de to parter er under drøftelse.

Jody Cardona sagde, at hvad han har læst og hørt, viser nu, at Neymar er ivrig efter at vende tilbage til Barcelona, men han understregede, at Barcelona ikke har personlig kontakt med Neymar, og at det vil tage lidt tid før Look. Men de forventer stadig, at Neymar skal bære en FC Barcelona fodboldtøj. Medierne hævdede, at Neymar ønskede at vende tilbage til Barcelona i sommer. Det blev rapporteret, at han havde fortalt paris Saint-Germain-ledere og bad dem om at forlade holdet.

Paris Saint-Germain har dog en hård holdning og rapporterer, at de nægtede at forhandle med Barcelona om overførslen af Neymar. Det ser ud til, at Barcelona har en vis vanskelighed ved at underskrive Neymar.