Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Tottenham Hotspur kæmper for gruppen
01 Dec

Tottenham Hotspur kæmper for gruppen

Barcelona øjeblikket topper gruppespillet med 13 point. Tottenham Hotspur og Inter Milan vil konkurrere om en anden kvalificerende ret, og Tottenham Hotspur vil være i stand til at gå videre med denne La Liga gigant, så længe den sidste runde nederlag Barcelona. Tusindvis af fans vil se spil i billige fodboldtrøjer.

Tottenham Hotspur, til Champions League-gruppespillet, har påberåbt sig Eriksens mål slog Italiens A-League hold Inter Milan 1-0 hjemme. Han i øjeblikket scorer syv point med Inter Milan i den liga, men med hinandens rekord i Inter Milan Frem, midlertidigt opholder sekund. i den sidste runde af Tottenham Hotspur liv-og-død kamp med Barcelona, ​​vil Tottenham Hotspur være i stand til at konkurrere med Barcelona i den sidste runde med samme score som Inter Milan. Mange fans iført Tottenham Hotspur fodboldtøj vil se frem til deres spil. i de seneste 11 års historie, har ingen britiske hold vandt dette stadion, Liverpool er det sidste hold til at rapportere en god nyhed i Camp Nou.

Tottenham Hotspur er ikke let at vinde mod Barcelona som helhed. Tottenham Hotspur træner Pochettino mener dog, at alt er muligt, og der er ingen absolut ting i verden. Her vil jeg ønske dem held og lykke.