Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!

Tottenham Hotspur går ind i Champions League kvartfinalen
20 Apr

Tottenham Hotspur går ind i Champions League kvartfinalen

Selvom Tottenham Hotspur 3-4 tabte til Manchester City i Champions League anden runde. men. Med en samlet score på 4-4 i to runder, har Tottenham Hotspur succesfuldt avanceret til semifinalen med en score på flere mål på vejen. Forfremmelsen af dette spil er dog som en rutsjebane, så fansen iført billige fodboldtrøjer er chokerede.

Læs mere

Neymars far sagde igen sin stilling
16 Apr

Neymars far sagde igen sin stilling

Siden Neymar blev medlem af Paris Saint-Germain, har der været rygter. Neymar er forbundet med en række luksusklubber. Selvfølgelig har Neymar gentagne gange sagt sin holdning. Neymars evne til at fortsætte med at bære en mørkblå billige fodboldtrøjer er også, hvad fans har glædet sig til.

Læs mere

Liverpool modtager enorme sponsorafgifter
13 Apr

Liverpool modtager enorme sponsorafgifter

Mange klubber forhandler truss sponsorer til næste sæson. Manchester City har erstattet billige fodboldtrøjer sponsor næste sæson. Liverpool, favorit i Premier League, er også målet for store sponsorskader. Så hvilken fabrikant kommer i kontakt med denne Liverpool?

Læs mere

Messi Manchester United stadion var krit
11 Apr

Messi Manchester United stadion var krit

I Manchester United vs Barcelona slog Barcelona Manchester United 1-0. Der er dog ganske mange episoder i dette spil. Blandt dem er vores stjerne Messi. Messi, som var lidt kede og såret, var lidt forkert. Messi i en billige fodboldtrøjer er dog stadig et lyst øje i fansens hjerte.

Læs mere

Chelsea's Charm nr. 9 trøje
09 Apr

Chelsea's Charm nr. 9 trøje

Hvis der er en forbandelse i Chelsea, er det nummer 9-spell. Har altid været angriber af Chelsea nr. 9 billige fodboldtrøjer. Næsten ingen kan spille en overbevisende ydeevne. De berømte spillere, der bar 9-trøje i fortiden, faldt under denne forbandelse. Higuaín, som lige flyttede til Chelsea, er også overvældet af denne stave.

Læs mere

Manchester City vinder mere håb
04 Apr

Manchester City vinder mere håb

Manchester City og Liverpool har kæmpet for Premier League-mesterskabet, Liverpool tog bare topsparken i Premier League fra Manchester City for to dage siden. Og 2-0 slog Cardiff City. Fans forbereder sig på billige fodboldtrøjer til at vente på ligatitelkampen. Manchester City scorede 3 point og genvandt status for Premier League linjal.

Læs mere

Real Madrid3-2 vender tilbage til SD Huesca
02 Apr

Real Madrid3-2 vender tilbage til SD Huesca

Real Madrid spillede mod SD Huesca i 29. runde La Liga. I det andet spil i coaching liga returneret af Zidane var Real Madrid 3-2SD Huesca derhjemme. Zidane førte holdet til to på hinanden følgende sejre. Vil holdet ledet af Zidane være en god start for Real Madrid? Det forventes også af mange billige fodboldtrøjer at deltage i dette spil.

Læs mere

Real Madrid citerer Hazard for lavt
30 Mar

Real Madrid citerer Hazard for lavt

Hazards længsel efter Real Madrid er velkendt i verden. Hazard gjorde endda det klart, at han var villig til at bære Real Madrid's hvide billige fodboldtrøjer. I dag, efter Zidane vender tilbage til Real Madrid. For Zidane at sætte pris på Hazard, er det en sikker ting at invitere Hazard til at deltage i Real Madrid. Dog, Hazard, som er kernefiguret i Chelsea, kan ikke let slipes.

Læs mere

Borussia Dortmund nægter at sælge Sancho
28 Mar

Borussia Dortmund nægter at sælge Sancho

Borussia Dortmund har underskrevet en kontrakt med Chelsea for Plisic's overførsel, rygter om, at Manchester United håber at introducere Sancho i sommer. Embedsmanden i Borussia Dortmund afslørede imidlertid, at Sancho vil forblive i Bundesliga næste sæson. At kunne fortsætte med at bære en billige fodboldtrøjer til Borussia Dortmund er et af de ting, som fansne ser frem til. Efter at have tabt kernen i Plicsic ønskede Borussia Dortmund ikke at miste kerneaktørerne for den anden på hinanden følgende sæson. De sagde, at uanset hvor meget de betalte, ville de ikke sælge en anden stjernespiller.

Læs mere

Sterling farvel til de små fans
26 Mar

Sterling farvel til de små fans

I Englands kamp mod Den Tjekkiske Republik pickede Sterling sin Landsholds fodboldtrøjer under fejringen, afslørede sit billede med en teenager og to fingre, der er en bevægende historie bag den. Efter at Sterling kendte Dawkins i en begivenhed, holdt de to parter intim kontakt. Selvom Dawkins fandt donerede knoglemarvsfrivillige, matchede de beklagelser ikke.

Læs mere

Viser 1 til 10 af 187 (19 Sider)