Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
AS Rose Schick Center lejet i et år
03 Sep

AS Rose Schick Center lejet i et år

Schick, 23, sluttede sig til AS Rose i 2017 som en erstatning for Dzeko. Som ung teenager har Schick et stort potentiale i fremtiden. Der er også mange fans, der er villige til at bære en billige fodboldtrøjer for at støtte den. Ifølge officielt annonceret AS Rose er Patrik Schicks teamcenter tiltrådt RasenBallsport Leipzig eV Bundesliga-lånet til en årlig lejekontrakt.

AS Roses officielle hjemmeside indeholder detaljer om Schicks deltagelse i RasenBallsport Leipzig e. V. Samtidig sendte AS Rose officielt farvel til Schick: "Selv Schick kan ikke fortsætte med at bære en AS Roma fodboldtøj i år. Jeg håber, at Schick vil være heldig i fremtiden for Bundesliga." Måske for Schick er denne sæson endnu en mulighed for at bevise sig selv, og RasenBallsport Leipzig e. V. Denne sæson er der også Champions League, der står over for flere linjefunktioner. Schick kan naturligvis få flere muligheder for at spille og en større scene til at spille deres egen værdi.

Hvis der ikke er bedre udviklingsmuligheder i den originale klub, kan det nye hold få bedre værdi. Det går ikke glip af en mulighed.