Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
At sende Ronaldo er den forkerte beslutning fra Real Madrid
12 Jan

At sende Ronaldo er den forkerte beslutning fra Real Madrid

Real Madrid ser godt ud i starten af sæsonen. Imidlertid havde Real Madrid i løbet af halvdelen af sæsonen ikke tilstrækkelig ildkraft til at hjælpe dem gennem denne overgangsperiode, og Juventus har haft glæde af de fem Golden Globe-vindere. Her har vi forberedt billige fodboldtrøjer.

Real Madrid kan have modtaget en enorm sum på 100 millioner euro, hvilket er meget overførselsgebyr for en 33-årig spiller, men det tabte kan ikke erstattes af penge. Holdet har ikke en aktiv spiller, der kan bidrage til Real Madrid som Ronaldo. Uanset om det er arrogance, forkert overbevisning eller ren dumhed, er Real Madrids beslutning om at overføre Ronaldo til Juventus sidste sommer sikkert en af de værste beslutninger i fodboldhistorien. Fans i Real Madrid trøje blev også med i spillet.

Ronaldo er stadig meget stærk. Han har bevist, at uanset hvem som træner, uanset hvem hans holdkammerater er, og uanset hvilken liga han spiller, kan han score. Derfor sender Ronaldo den forkerte beslutning fra Real Madrid.