Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Barcelona har til hensigt at underskrive de Jong
25 Dec

Barcelona har til hensigt at underskrive de Jong

De Jong blev medlem af AFC Ajax Amsterdam-holdet, og sæsonens præstationer har gradvist tiltrukket sig opmærksomhed, og Barcelona er også interesseret i de Jong, men også en række betingelser for de Jong. Hvor meget ved du om ham og støtter ham ved at købe en billige fodboldtrøjer.

Barcelona har haft dybtgående forhandlinger med de Jong om spørgsmålet om behandling, og de Jong er tilfreds med de betingelser, som Barcelona har fremlagt. De Jong har allerede forstået, at han er Barcelonas primære mål på transfermarkedet. De to parter gennemfører for øjeblikket omfattende forhandlinger og udveksler synspunkter om løn og andre spørgsmål. Tusindvis af fans vil købe FC Barcelona fodboldtøj til at støtte dem. Barcelona er det bedste valg for de Jong, og spillerne selv ønsker at spille i La Liga. Selvom Bayern München, Manchester City og Paris Saint-Germain er alle interesserede i de Jong, er Barcelona for øjeblikket i spidsen.

Om Barcelona kan underskrive de Jong, er det, hvad fans ser frem til, og de Jong er også meget tilfreds med Barcelonas tilbud. Så i fremtiden vil de Jong sandsynligvis deltage i Barcelona, ​​lad os vente sammen.