Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Bayern München stor score vindende hold kvalifikation
29 Nov

Bayern München stor score vindende hold kvalifikation

Den femte runde af UEFA Champions League-gruppestadiet startede den 27.. På Allianz Arena i München spillede Bundesliga Bayern München mod S.L. Benfica, og Bayern München i Gruppe E slog S.L. Benfica 5: 1 derhjemme. Mange fans med billige fodboldtrøjer på scenen er stolte og stolte af dem.

Bayern München har altid domineret hele spillet. Efter åbningen i det 13. minut tog veteran Robben føringen. 1-0, 30 minutter, scoret to gange, Robben skød ind i nettet og derefter den næste by. 2-0. Om 6 minutter brød Lewandowski døren. Bayern München førte ledelsen 3: 0 til pausen. Nemt sidestrøg, S.L. Benfica trak et mål tilbage med Gerd Müller. Imidlertid blev Bayern München ikke panik, men dominerede stadig. I det 71. minut fløj Lewandowski med en Bayern München fodboldtøj på bolden, 4-1! I det 76. minut bistod Alaba Ribéry med et højrebenet skud fra det fjerne hjørne og låste målet til 5: 1.

I 5. runde i Champions League scorede Bayern München 13 point med 4 sejre og 1 draw, der førte Ajax Amsterdam med 2 point, førstepladsen i gruppen og kvalificerede på forhånd. Tillykke med dem.