Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Belgien beklager at gå ud
11 Jul

Belgien beklager at gå ud

I semifinalen i verdensmesterskabet i 2018 i Rusland spillede Belgien mod Frankrig, og det unge hold har allerede bundet landets bedste resultater. Selvom de tabte til Frankrig 0-1, sluttede de belgiske spillere den russiske verdensmesterskab i en VM i fodbold 2018 fodboldtrøjer. Men deres ånd i kamp i fodbold er stadig værd at lære.

I dette verdensmesterskab modtager det belgiske landshold også opmærksomhed fra alle samfundslag. De scorede 9 mål i tre-sejren i gruppestadiet. I tilfælde af World Cup 1/8 final, to mål bag Japan, i de sidste 20 minutter mod 3 mål at vinde. Det belgiske holds modenhed, fasthed og selvtillid er blevet spillet i dette spil. Så jeg vandt en masse fans, der jublede for dem at bære en VM 2018 Belgien trøje. I kvartfinalen blev det brasilianske hold elimineret uventet uden at være optimistisk. I kampen mod Frankrig brød det franske hold med hovedet af Umtiti, det franske hold lo og endelig til sidst beklagede Belgien kampen.

Selv om de europæiske røde djæveler er ude, bringer de også en fantastisk begivenhed til fansne. I 2022 ser vi frem til din tilstedeværelse.