Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Benzema scorede kun Messi denne sæson
23 Apr

Benzema scorede kun Messi denne sæson

Real Madrid vandt i den 33. runde La Liga, hvoraf Benzema blev nøglespiller i spillet. Benzema scorede 30 mål i sæsonen! La Liga scorer Super Suárez kun Messi. Denne rekord gør også fans dybt som ham. De er alle villige til at bære en billige fodboldtrøjer for at følge ham.

Efter Ronaldo, kernefiguret i Real Madrid, forlod. Bale, som burde have været Real Madrids topscorer, undlod at blive den bedste skydespil i fansens tanker. Tværtimod har Benzemas scoringseffektivitet forbedret sig markant. Benzema har scoret 30 mål for Real Madrid i forskellige arrangementer denne sæson, hvilket afspejler Benzas betydning for holdet. Benzema er allerede på sit højdepunkt, hvilket er den bedste tid for ham at bære sin Real Madrid trøje.

Der er kun fem sidste runder tilbage i La Liga denne sæson, og Benzema scorede maksimalt 32 mål i en enkelt sæson. Så så længe denne fordel opretholdes, har Benzema muligheden for at bryde det maksimale antal mål i en enkelt sæson i Real Madrid. Jeg ønsker ham held og lykke.