Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Berømte Mangala tilslutter sig València CF
13 Aug

Berømte Mangala tilslutter sig València CF

Mangala er en midterste forsvarer, og Mangala kom til Manchester City i 2014. Han havde imidlertid ikke ofte Manchester City-billige fodboldtrøjer på, fordi han blev lånt til València CF og Everton i de første to sæsoner. Kun sidste sæson spillede han kun i reserveholdet.

I sin tid i Manchester City spillede Mangala kun 70 gange i alt. Han spillede meget i forsvaret og havde et langsommere fod og en hensynsløs præstation på banen. Selvom omverdenen positionerede Mangala som efterfølger for Kompany i Manchester City-forsvaret, kunne Mangala ikke bære byrden og blev forladt af fans og klubber. Manchester City fodboldtøj vil aldrig tilhøre ham mere. València CF har via det officielle websted underskrevet en aftale om at signere Manchester Citys franske midtbanespiller Mangala. De to parter underskrev en toårig kontrakt, der var gyldig indtil 30. juni 2021.

Mangala er i stand til at fortsætte udviklingen af ​​València CF, som er blevet spillet, som er hans anden destination, og han håber, at han kan udvikle sig i fremtiden.