Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Carvajal støtter Lopetegui
08 Nov

Carvajal støtter Lopetegui

Siden Derby i Barcelona og Real Madrid har Real Madrid ramt et 5-1 nederlag. Lopetegui blev fyret af Real Madrid. Men i et interview med Carvajal i Real Madrid billige fodboldtrøjer, han udtrykte atter sin støtte til Lopetegui.

Carvajal sagde i et interview med TVE: "For mig er Lopetegui den bedste træner jeg nogensinde har arbejdet med. Desværre mangler han det nødvendige held til at fortsætte med at træne os. Jeg sætter stor pris på hans måde at se på fodbold og styre bolden. Holdets tilgang og den måde at komme sammen med spillerne. " Jeg håber flere fans kan fortsætte med at støtte dem i Real Madrid Ronaldo fodboldtøj. "Før han kom til Real Madrid, sagde jeg det selv, selv om han forlod det, vil jeg stadig sige det, jeg vil altid holde mig til dette synspunkt, indtil jeg møder en bedre træner end ham."

Lopetegui blev Real Madrid's leder, og efter at være blevet fyret er der stadig mange spillere, der støtter ham. Jeg tror,at han må have sin excellence. Måske har han lige ikke fundet en løsning på Real Madrids nuværende situation. Men jeg håber at han vil være heldig i sin fremtidige coaching karriere.