Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Chelsea 3-2 derhjemme
05 Nov

Chelsea 3-2 derhjemme

I 4. runde i 2018-19 sæsonen spillede England League Cup, Chelsea mod Derby County på Stamford Bridge. Chelsea vandt 3. i 3-2 og lad tusindvis af fans købe billige fodboldtrøjer til at se frem til hans spil.

I det femte minut af spillet, Tomori mislykkedes, og bolden ramte benet og brydes ind i nettet, Chelsea1-0Derby County. I det 9. minut scorede Derby County-spilleren et lige skud i det fjerne hjørne, Chelsea1-1 Derby County. I det 21. minut blev Derby County-spilleren angrebet af et eget mål, Chelsea2-1Derby County. I det 27. minut slog Waghorn sin højre fod ind i nettet, og Derby County udlignede scoren igen, Chelsea 2-2 Derby County. I det 41. minut slog Fabregas en Chelsea fodboldtøj skudt nær hjørnet og Chelsea ledede 3-2. I slutningen af første halvleg led Chelsea 3-2. I begyndelsen af anden halvdel matchede de to sider jævnt, og hver side gav ingen resultater.

I sidste ende blev Chelsea dobbelt udlignet og til sidst stolt på Fabregas for at score det vindende mål for Chelsea. Chelsea 3-2 vinder næste runde.