Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Chelsea, dette spil blev en joke
02 Mar

Chelsea, dette spil blev en joke

På stadiet af League Cup finalerne vandt Manchester City endelig cupen, og i sidste øjeblik af ekstra tid blev Sarri og Kepas substitutionelle farce et mere iøjnefaldende fokus. Dette spil er endnu mere utilfreds med fans iført blå billige fodboldtrøjer. Denne farce udløste en varm diskussion, og Chelsea-trænerens autoritet er blevet offentligt svækket.

Inden straffesparkskonkurrencen forsøgte Sarri at ændre startmanden Kepa, men sidstnævnte nægtede at forlade, coachen var for vred, straks bekymret, men i sidste ende kan kun give op på substitution. I straffesparkskonkurrencen tabte Chelsea til sidst. Efter spillet kritiserede mange fans og berømte mennesker Kepas adfærd. Terry kritiserer Kepa: "Når din Chelsea fodboldtøj nummer vises på skænkets substitutionsskilt, skal du slutte, du skal vise respekt for træneren. Det er skuffende, ting vil ikke ende, lad os tage et kig Hvad vil der ske?"

Fargen var ikke overstået endnu, og Kepa svarede. Han understregede, at han var uskyldig: han nægtede aldrig at forlade, jeg blev misforstået. Fanerne har dog ikke betroet ham.