Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Et rod af Manchester United
23 Nov

Et rod af Manchester United

Efter Manchester Uniteds kamp mod Watford skuffede Manchester United fuldstændigt de fans, der bar billige fodboldtrøjer. Manchester United, som andenpladsen i Premier League i sidste sæson, er denne sæsons Manchester United blevet besejret i træk og blæser mod Watford. Efter sidste fløjt så vi Ronaldo gå direkte til spillerkanalen uden at se sig tilbage. Jeg tror, ​​at Ronaldo føler sig meget utilpas i dette øjeblik, fordi han heller ikke er i stand til at ændre den nuværende tilstand af Manchester Uniteds dekadence.

Hvis et hold ikke har været i stand til at ændre status quo, så skal der være nogen til at tage ansvar. Det er deres træner Solskjær, som en legendarisk spiller i Manchester United er han åbenbart uerfaren som cheftræner for første gang. Ud over trænerens manglende erfaring. Derudover er Manchester Uniteds træningsfaciliteter ikke længere i verdensklasse. Vores officielle butik sælger Manchester United trøje, velkommen til at konsultere.

Selvom Manchester Uniteds fyring af Solskjær kan møde folkets hjerter, er Solskjær ikke hovedproblemet for Manchester United. Ved du, om Manchester United kan komme ud af knibe?