Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Icardis første mål
04 Oct

Icardis første mål

I anden runde af Champions League-gruppefasen udfordrede Paris Saint-Germain Terracotta-holdet Galatasaray Spor Kulubu. I slutningen scorede Icardi det eneste mål, der vandt spillet, hvilket er det første mål, Icardi scorede efter at have kommet til Paris Saint-Germain. Fans, der bærer billige fodboldtrøjer, jublede for ham.

Paris Saint-Germain midtbanespiller er markant stærkere end Galatasaray Spor Kulubu, selvom hjemmelaget indtager en offensiv tilgang side om side med Paris Saint-Germain. I den første halvdel havde Paris Saint-Germain ikke chancen for at score. Paris Saint-Germain-forsvaret er solidt og giver ikke hjemmelaget for mange muligheder. Første halvleg var 0-0. I anden halvdel gav Icardi iført PSG fodboldtøj nr. 18 holdet en 1: 0 føring. Det var også Icardis første mål ved Paris Saint-Germain. Og denne bold er det vindende mål for dette spil.

I sidste ende tabte Galatasaray Spor Kulubu 1: 1 hjemme, og Paris Saint-Germain var den første i anden sejr i sejr i Champions League.