Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Inter citat Lukaku blokeret
28 Jun

Inter citat Lukaku blokeret

Inter er den første til at ramme frontlinjen, Manchester United angriber Lukaku er deres mål. Inter lavede et formelt tilbud til Manchester United for Lukaku's overførsel, men Inters introduktion af Lukaku var ikke glat. Det er endnu ikke sikkert, at Lukaku vil bære en Inter billige fodboldtrøjer. Fordi de Røde Djæveler ikke vil sænke spørgeprisen for de belgiske 80 millioner euro.

Fordi Manchester Uniteds pris for Lukaku er for anderledes. Inter ønsker at tilføje bolden Icardi til aftalen til rabat, men Icardi nægter, fordi Manchester United ikke kan spille Champions League i næste sæson. Manchester United er heller ikke interesseret i Icardi. Inter vil i øjeblikket forhandle med Manchester United vedrørende overførselsprisen. Lukaku afslørede også offentligt at han håber at blive med i Inter, og fansen forventer at han bærer Inter fodboldtøj.

For at fremskynde indførelsen af Lukaku's aftale, deltog Inter-træner også i introduktionen af Lukaku. Jeg ved ikke, om jeg kan fremme denne transaktion, så giv tid til at beslutte.