Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Kan Benzema blive nr. 1 -stjernen i La Liga?
12 Oct

Kan Benzema blive nr. 1 -stjernen i La Liga?

Efter at Messi og Ronaldo forlod La Liga efter hinanden, begyndte La Liga's første stjerne også at vælge andre. Dette er også en bekymring for fans, der ejer La Liga - billige fodboldtrøjer. Hvem er den mest velstående og præsentable La Liga -stjerne på dette tidspunkt? Hvis man ser på dataene, kan Real Madrid -center Benzema rangeres først, 10 kampe i denne sæson, 10 mål og 7 assists, dataene brister, disse er nok til at vise, at Benzema er berettiget til at blive den første stjerne i La Liga.

Selvfølgelig er der en anden kandidat til den første stjerne i La Liga. Det er den meget prestigefyldte Modrić. Modrićs driblingskontrol på midtbanen, organisation og planlægning og løbeevne er stadig topspillerne i fodbold. Som den eneste spiller i La Liga, der har vundet Golden Globe -prisen, er Modrićs kumulative ry rykket først i La Liga. Så bærer Modrić i Argentina fodboldtøj byrden på denne første stjerne?

Den mest populære "første bror" i La Liga er Benzema, og den "første bror" med den højeste personlige præstation er Modrić. Så hvem er den første stjerne i La Liga, vent og se.