Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Kane tabte til Arsenal
28 Sep

Kane tabte til Arsenal

Den sjette runde i Premier League indledte North London Derby, Tottenham Hotspur udfordrede Arsenal på udebane. Spillerne i trøjerne bar alle billige fodboldtrøjer for at byde velkommen til spillets ankomst. Fra begyndelsen til slutningen af ​​spillet kan Tottenham Hotspur -holdspillernes præstationer beskrives som svære at beskrive. Til sidst tabte de til Arsenal 1-3.

I første halvleg angreb Arsenal modigt og førte med en 3-0 fordel. I anden halvleg gik Kane glip af muligheden, Xhaka faldt ved et uheld til jorden med en skade + skade, Tottenham Hotspur udnyttede kaoset til at angribe, Kane i Tottenham Hotspur fodboldtøj missede stadig muligheden, denne runde scorede stadig ikke et mål. I det 79. minut scorede Sun Xingmin et ansigtbesparende mål. I hele kampen var Arsenals besiddelsesrate kun 46,8%, hvilket ikke var lige så godt som Tottenham Hotspur, men Arsenal scorede 7 mål på 12 skud og Tottenham Hotspur scorede 4 mål i 10 skud.

I sidste ende tabte Tottenham Hotspur 1-3 til Arsenal. I dette spil viste Kane en nedtur, som kan være direkte relateret til hans ønske om at overføre.