Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Liverpool har en Manchester United trøje
30 Apr

Liverpool har en Manchester United trøje

Carragher var en tidligere stjerne i Liverpool. Det var endda mere end et par stråler under holdet. Jeg mener, at før dette har Liverpool berømte Carragher sat på Manchester United billige fodboldtrøjer? Formålet med dette Liverpool navn er også meget indlysende, det vil sige Manchester United kan hjælpe Liverpool.

Manchester City og Liverpool konkurrerer om toppen af ligaen, og konkurrencen mellem de to hold har altid været meget intens. I dag overgår Manchester City Liverpool, så fordelene ved Premier League-mesteren er fast i deres hænder. Interessant nok sendte Liverpools berømte Carragher et billede af sin Manchester United trøje til hans INS i øjeblikket og lagde en tekst som "just this night" under hans billede. Det vil sige, at efter denne nat er Carragher stadig uforenelig med Manchester United. Tross alt er Liverpool og Manchester United rivaler i Premier League.

Selvfølgelig er dette navn en dejlig person. Han var Manchester United fans den aften. Derefter er det stadig en fjende. Virkelig en diehard spiller.