Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Liverpool kan ikke tilfredsstille de første fire
22 Nov

Liverpool kan ikke tilfredsstille de første fire

Denne sæsons Liverpool-score er uden tvivl ganske god. Fowler sagde imidlertid, at for Liverpool har de fire bedste resultater allerede opfyldt klubbens ambitioner, og Premier League-mesterskabet er klart hans mål. Mange fans iført billige fodboldtrøjer er meget taknemmelige for ham.

Liverpool er blevet fjerde i de sidste to sæsoner og har kun vundet to Champions League-kvalifikationer i de foregående syv årstider. Til den aktuelle placering Fowler sagde: "I det mindste for mig kan jeg ikke acceptere det, fordi jeg virkelig ikke ved, at det er værd at fejre, når jeg får fjerdepladsen. Ikke mange fans, der bærer Liverpool fodboldtøj, hjælper mig med at fejre. slags formænd eller chefen kommer til at fejre. For mig er dette for at fejre middelmådighed. Jeg vil altid vinde noget væsentligt, jeg håber folk kan huske hvilket trofæ jeg vandt, ikke mit nummer i ligaen. "

Liverpool har gjort en ubesejret start i Premier League denne sæson, 12 spil har ikke gået tabt, så for Liverpool er det stadig muligt at vinde Premier League-mesterskabet.