Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester City berømtheder interesseret i Real Madrid
09 Mar

Manchester City berømtheder interesseret i Real Madrid

Manchester City led et europæisk forbud, så mange spekulerer i, at generalerne i Manchester City vil forlade. For nylig rygtede Manchester City-stjernen Sterling igen om at overføre med Real Madrid. Og Sterling selv tog endda en Real Madrid-billige fodboldtrøjer på skuldrene for at tage billeder og gjorde rygtet om at være højdepunktet.

Sterling udtrykte sine gode følelser for Real Madrid: "Nu er jeg i Manchester City, jeg er meget glad, men jeg vil sige, at Real Madrid er en meget god klub. Når du ser den hvide Real Madrid Ronaldo fodboldtøj, ved du betydningen af denne klub Det er ekstraordinært. Men jeg har i øjeblikket en kontrakt med Manchester City, og jeg respekterer kontrakten, men Real Madrid er en fantastisk klub. ”Selvom Sterling ikke udtrykte nogen hensigt om at forlade Manchester City for tiden, men har også til hensigt at tilslutte sig Real Madrid At være medlem af Real Madrid.

Uanset om det er Sterling eller Real Madrids hovedtræner, ønsker de to sider stadig at samarbejde. Zidane sagde: Han er en meget god spiller, der er ingen tvivl om det.