Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester City ildkraft begyndte at falde
27 Dec

Manchester City ildkraft begyndte at falde

Manchester City har altid været favorit i Premier League ligaen. Som en forsvarsmester og et stærkt hold i Premier League blev Manchester City placeret i mesterskabsstilling i de tidlige dage. Men i de seneste spil, Manchester Citys samlede nederlag, faldt Manchester Citys samlede styrke. Mange fans iført Manchester City billige fodboldtrøjer er bekymrede for, om nedgangen i Manchester City vil fortsætte.

I begyndelsen af sæsonen spillede de unge skytter i Manchester City godt, og deres stærke scoring-evne gjorde, at Manchester City ikke kun besatte topspillet i ligaen, men blev også anset for mange til at forsvare Premier League-titlen. Og denne måneds Manchester Citys seneste offensiv effektivitet faldt, Liverpool 4-0 fortsatte med at komme på listen, Tottenham Hotspur 5-0 stærk skyndte sig til anden, overraskende Manchester City undlod at holde trit med det stærke tempo i målene. Fans kan juble for dem ved at købe Manchester City fodboldtrøje. Faldende fra toppen af listen til den tredje. Med toppen af Liverpool er der en 7-punkts afstand. Vanskeligheden ved at påvirke mesterskabet er steget.

Manchester City skal finde den offensive rytme i præ-sæsonen for at få chancen for at vinde Premier League-titlen. Jeg ønsker dem held og lykke.