Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester City underskrev Mahrez
19 Jul

Manchester City underskrev Mahrez

Manchester City meddelte officielt underskrivelsen af Mahrez fra Leicester City. Mahrezs overførselsgebyr er 60 mio. £, og de to parter har underskrevet i fem år. 60 mio. £ oversteg også det tidligere overførselsgebyr for Manchester Citys underskrivende mester Laporte, der blev den højeste værdi for Manchester City historie. Fans vil også fortsætte med at bære billige fodboldtrøjer til at støtte ham.

Mahrez var meget begejstret for at blive med i Manchester City efter at have set Manchester Citys fremragende præstation i Premier League sidste sæson. Mahrez sagde; "Manchester City er en meget luksuriøs klub, de har mange store spillere. Sidste sæson fantastiske præstation øgede i høj grad holdets tillid, for at blive medlem af fortsætter med at bære 26-Manchester City fodboldtøj til Manchester City Fight, jeg tror det vil være en god ny sæson. "

Mahrez sagde, at han vil vinde mesterskabet. Han ved, at Manchester City er den bedste klub i verden, og holdet har alt, hvad han drømmer om. Så at blive med i Manchester City betyder at du vil være mere sikker i næste sæson.