Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester City vinder mere håb
04 Apr

Manchester City vinder mere håb

Manchester City og Liverpool har kæmpet for Premier League-mesterskabet, Liverpool tog bare topsparken i Premier League fra Manchester City for to dage siden. Og 2-0 slog Cardiff City. Fans forbereder sig på billige fodboldtrøjer til at vente på ligatitelkampen. Manchester City scorede 3 point og genvandt status for Premier League linjal.

Efter at have vundet spillet, scorede Manchester City stille en bølge af otte på hinanden følgende sejre i ligaen. Den blå måne viser den frygtelige magt i sidste sæson. I tilfælde af 7 point bag Liverpool, hele vejen til sejr, for at opnå en stor score. I tilfælde af seks runder i ligaen har Liverpool ingen chance for at overtage, så længe Manchester City ikke tager fejl og vinder. Du har brug for en egen Manchester City fodboldtrøje. Initiativet til at konkurrere om titlen er nu helt i hænderne på Manchester City. Manchester City er i stand til at forsvare Premier League-titel igen. Det er også hjerte af fansen.

Manchester City opretholder denne ambition med hensyn til Manchester Citys holdstatus. Så vil der være meget håb i kampen for Premier League-titlen.