Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester City vinder tilbage til andenpladsen
03 Jan

Manchester City vinder tilbage til andenpladsen

Premier League's sidste 2018 liga spil er allerede lukket, og Liverpool har stadig en forkant. Som den forsvarende mester Manchester City slog Southampton FC 3: 1 væk og sluttede nedgangen. Fanerne iført billige fodboldtrøjer er glade for dem. Manchester City vender tilbage til andenpladsen.

I flere på hinanden følgende nederlag er det ikke let for Manchester City at vinde på vejen. I åbningen 10 minutter tog de føringen med Silvas mål, men Southampton FC udlignede scoringen af Højbjerg i 37. minut. I det 45. minut blokerede Plaus of Southampton FC det sterlingskud i sit eget mål. I første halvdel af standsningstiden brød Agüero's hoved i Manchester City fodboldtrøje og Manchester City vandt med 3: 1.

Manchester City, som faldt fra toppen af listen til den tredje, vendte tilbage til andenpladsen med denne sejr. Manchester City genvandt sig selv og blev hjemme hos Liverpool. Konfronteret på Etihad Stadium for første top matchup i 2019. Jeg tror, at der vil være mange fans, der vil være meget opmærksomme på denne begivenhed.