Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester United 7 er en forbandelse
05 Mar

Manchester United 7 er en forbandelse

Efter at Manchester United fortsatte at være i en nedtur, efter at Sochaux blev taget i gang, spillede spillere, der var i dårlig tilstand, gradvist deres status, især Pogba og Rashford. De brugte alle billige fodboldtrøjer i spillet. De blev en "gylden partner" under Sochaux og var den største kilde til Manchester Uniteds angrebsstyrke. Nu scorede Lukaku også sammenhængende mål, og staten kommer langsomt tilbage.

Men hvorfor er Sanchez ude af stand til at finde en stat lige under Mourinho eller Sochaux? Det står til grund, at Sanchez også skal kunne få mange scoring muligheder. Er det hele den røde djævels nr. 7 Manchester United trøje spell? Siden afrejsen af ​​Ronaldo har hver spiller, der bærer Manchester United 7, oplevet et betydeligt fald i atletik. Valencia, Di María, Depay ... Disse spillere blev tabt, da de havde på Manchester United 7, og deres status var tilbage efter at have taget Manchester United 7.

Manchester Uniteds nr. 7 bærer for meget ansvar. I dag kan Sanchez alder og fysiske styrke virkelig ikke holde trit med rytmen. Men Sanchez er stadig så dedikeret som nogensinde.