Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester United nr. 7 trøje ind i en magi
06 Jul

Manchester United nr. 7 trøje ind i en magi

Mange gange vil klubben have tilstedeværelsen af stave trøje nummeret, hvilket kunne have været en strålende stjerne. Når du har en fortryllet billige fodboldtrøjer, vil stjernen have et lavt liv. De originale gode færdigheder var ubemærket bagefter. Er der virkelig en magisk forbandelse?

Efter Ronaldo forlod Manchester United i 2009, faldt Manchester Uniteds nr. 7-spiller i et trug. I de sidste 10 år har fem spillere krydset Manchester United nr. 7-trøjen. I de sidste 10 år er i alt 14 mål blevet scoret. Denne slags data er virkelig ydmygende for Manchester United's popularitet 7. Manchester Uniteds nr. 7-trøje har en herlig historie. Cantona, Beckham, Ronaldo og andre superst jerner har alle brugt Manchester United trøje. Men siden Ronaldo er ejeren af ​​Manchester United nr. 7 trøje ikke længere skinnende.

Manchester United nr. 7 trøje inkarnation horror forbandelse. Men nogle fans sagde, at det ikke er en forbandelse. De Røde Djæveler er nr. 7, og de ikke-legender kan ikke bære. Manchester United må ikke have købt den rigtige person.