Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Manchester Uniteds nye trænerkandidatliste
26 Oct

Manchester Uniteds nye trænerkandidatliste

Efter Manchester United tabte til Liverpool med en rekord på 0-5, er Manchester United-træner Solskjærs status i fare. Er han i stand til effektivt at bruge den virkelige styrke fra hver spiller, der bærer en billige fodboldtrøjer? Manchester United overvejer afskedigelsen af ​​Solskjær, og kandidatlisten til Solskjærs efterfølger er gradvist ved at dukke op. Blandt dem er Conte også en af ​​kandidaterne, han udtrykte selv sin vilje til at overtage Manchester United, og kan straks få holdet tilbage på sporet.

Conte er ikke fremmed for Premier League. Han har tidligere trænet Chelsea. På to sæsoner havde hans Chelsea i gennemsnit 2,12 point per kamp. Dette viser også, at Conte stadig har meget erfaring og styrke indenfor coaching. Conte har også udtalt, at han er villig til at træne Manchester United, så spillerne i Manchester United trøje kan vende tilbage til formen, udnytte de eksisterende ressourcer på holdet fuldt ud og lade holdet vise enestående præstationer.

Uanset hvem der blev Manchester Uniteds træner i sidste ende, er fans selvfølgelig stadig mest bekymrede for, om han kan føre Manchester United ud af knibe.