Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Mbappé vinder med to mål
03 Mar

Mbappé vinder med to mål

Ligue 1-ligaen er stadig i gang, med Paris Saint-Germain hjemme mod Dijon FCO. I de seneste spil har Paris Saint-Germain stadig en stor fordel. Derfor er dette spil relativt mindre truende for spillere, der bærer Paris Saint-Germain-billige fodboldtrøjer. Og de lever også op til fansens håb og opnår en stor sejr i dette spil.

I det tredje minut af spillet strakte Sarabia benet for at score et mål og scorede det eneste mål i første halvleg. Paris Saint-Germain fører Dijon FCO 1-0! I den hårde konkurrence mellem de to sider i anden halvdel førte Mbappé Paris Saint-Germain 2-0 foran Dijon FCO! Paris Saint-Germains offensiv bliver mere og mere hård. Tre minutter senere assisterede Mbappé iført en PSG fodboldtøj Icardi og skød med succes. Paris Saint-Germain førte Dijon FCO 3-0! I stoppet scorede Mbappé to gange igen, og Paris Saint-Germain vandt 4-0.

I slutningen af kampen vandt Paris Saint-Germain Dijon FCO 4-0 hjemme. Med Mbappés 18 mål, der stiger til toppen af ligaens topscorerliste, er han en fremragende spiller.