Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Messi-kontrakten slutter ved slutningen af sæsonen
06 Sep

Messi-kontrakten slutter ved slutningen af sæsonen

Ifølge Football Award er der en klausul i Messis kontrakt om, at Messi ensidigt kan beslutte at forlade lejren efter 32-årsalderen. Messi har ikke underskrevet en ny kontrakt, og Messi og Barcelona vil vælge at forlade efter afslutningen af sæsonen . Men efter at have fulgt dem så længe, er det vanskeligt for fans at acceptere, at Messi en dag vil tage Barcelonas billige fodboldtrøjer ud.

Selvom Messi gik glip af spillet denne sæson på grund af skade. Messis fremragende rekord er dog stadig uudslettelig. Messi vil ikke beskatte klubbens økonomi og ønsker ikke at forny den. Messis kontrakt udløber om to år, men i betragtning af hans præstation ønsker vi stadig at underskrive ham i mange år. Jeg tror, at fans også håber, at Messi fortsætter med at have en FC Barcelona fodboldtøj. Bartomeu sagde, at Messi er smart, og han ved, hvordan man måler tingene. Hvis han beslutter, vil vi fornye hans kontrakt. Messi er den bedste spiller i historien.

Messi hører til Barcelona, han har arbejdet i Barcelona i tyve år, hvis Messi forlader Barcelona. Jeg tror, det vil være uacceptabelt for mange fans.