Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Paris Saint-Germain Champions League hjemme trøje
06 Dec

Paris Saint-Germain Champions League hjemme trøje

Jeg tror, at fansne skal kende farven på Paris Saint-Germain Champions League hjemmet. Paris Saint-Germains hjemmejerseyfarve har altid været mørkblå med rødt, men denne gang har Champions League-hjemme billige fodboldtrøjer valgt hvid. Dette gør mange Paris Saint-Germain-fans meget forvirrede. Hvorfor er det?

I Champions League-gruppespillet slog Paris Saint-Germain Liverpool 2-1 hjemme, men farven på Paris Saint-Germain's trøjer fik fansen til at skinne. I Champions League-holdet slog Paris Saint-Germain Liverpool 2-1 hjemme, men Paris Saint-Hermain jersey, Paris Saint-Germain og Jordan-mærket underskrev en sponsoraftale i sommer, hvorefter Jordan-mærket designet to Champions League trøjer til den store Paris, men den brugte ikke den store Paris traditionelle blå og røde farve, men en sort En er hvid. Denne gang spiller Champions League debut på den hvide PSG fodboldtøj.

Sejr Liverpool 2-1 i Paris Saint-Germain. Dette er også starten på denne trøje. Jeg tror,at mange fans vil sætte denne trøje i tasken.