Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Paris Saint-Germain hold har brug for en konkurrent
09 Aug

Paris Saint-Germain hold har brug for en konkurrent

Den nye sæson i den franske Ligue 1 er allerede begyndt, kerneopstillingen i Paris Saint-Germain har ikke ændret sig meget, de er stadig de mest magtfulde deltagere i den nye sæson. Andre klubhold i Ligue 1 er svære at true Paris Saint-Germain i det samlede hold. Mange forældre forbereder billige fodboldtrøjer til deres børn til at deltage i denne sport.

Paris Saint-Germain beholder ikke kun de fleste af sine vigtigste spillere, men fornyer også sin kontrakt med hovedtræner Tuchel indtil 2021, hvilket afspejler ledelsens anerkendelse af den tyske coach. På grund af Paris Saint-Germains dominans har der været en vis spænding i den franske Ligue sidste sæson. De har altid opretholdt den højeste ære i PSG fodboldtøj på den franske side. Selvom denne situation stadig kan være vanskelig at ændre i den nye sæson, håber folk stadig, at der vil være flere hold, der blokerer "Paris Saint-Germain", så den franske ligas samlede konkurrenceevne kan forbedres.

Paris Saint-Germain er svært at mødes i franskmændene, men det er svært at gøre fremskridt i Champions League. Dette er en foruroligende ting. Der er modstand og motivation. Jeg håber, at Paris Saint-Germain vil møde modstandere så hurtigt som muligt.