Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Premier League-mestere er hårdt konkurrencedygtige
22 Dec

Premier League-mestere er hårdt konkurrencedygtige

Premier League kommer ind i den sidste runde i første halvdel denne weekend. men. Liverpool og Manchester City konkurrerer i positionerne. Liverpool, der for øjeblikket er øverst på holdet, vil kun være et punkt bag den forsvarsmester. Et sådant lille hulrum vil også give en konkurrence mellem de to hold af fans. Træk på billige fodboldtrøjer for at støtte dem og gøre dem mere selvsikker i spillet.

I næste runde vil Liverpool kunne slå Wolves med succes. Så er de mere stabile i mesterens status. De vil være i toppen af standene med en 4 point fordel i julen, og presset kommer til at forsvare mester Manchester City, som vil spille den næste dag. Nu har fodbold tiltrukket mange børn til at deltage i dette spil. Derfor har en Liverpool fodboldtøj den bedste gave, som hvert barn modtager til jul.

Premier League i første halvdel af dette år vil blive produceret mellem Manchester City og Liverpool, og mange fans forventer også, at Manchester City holder deres mesterskab. Eller er Liverpool stadig ubesejret som altid? Lad os vente og se.