Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Rabiot slutter Barcelona
05 Jan

Rabiot slutter Barcelona

Fremtiden for Paris Saint-Germain midtbanespiller Rabiot er grundlæggende bekræftet, Barcelona har afsluttet den 23-årige Paris Saint-Germain midtbanespiller Rabiot, som vil deltage som friagent denne sommer. Rabiot vil modtage en kontrakt med en årsløn på 10 millioner euro og et underskriftsgebyr på 10 millioner euro. Hvis du er på udkig efter den samme billige fodboldtrøjer, kan du besøge vores hjemmeside.

Rabiot har afvist den nye kontrakt, der tilbydes af Paris Saint-Germain og besluttede at forlade, og kontrakten udløber i sommer. Tidligere blev det rapporteret, at Paris Saint-Germain betragtede Rabiot under vintervinduet, og Liverpool og Tottenham Hotspur var meget interesserede. Rabiot nægtede at deltage i Liverpool og Tottenham Hotspur og ønskede kun at blive med Barcelona,hvilket forårsagede Paris Saint-Germain at miste den sidste chance for at tjene penge. Mange fans vil købe FC Barcelona fodboldtøj til at støtte ham, efter at han blev medlem.

Som hovedparten af ​​Paris Saint-Germain fortsatte Rabiot ikke med at forny Paris Saint-Germain, men valgte at deltage i Barcelona. Er der et større gennembrud? Vi vil vente og se.