Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Real Madrid citerer Hazard for lavt
30 Mar

Real Madrid citerer Hazard for lavt

Hazards længsel efter Real Madrid er velkendt i verden. Hazard gjorde endda det klart, at han var villig til at bære Real Madrid's hvide billige fodboldtrøjer. I dag, efter Zidane vender tilbage til Real Madrid. For Zidane at sætte pris på Hazard, er det en sikker ting at invitere Hazard til at deltage i Real Madrid. Dog, Hazard, som er kernefiguret i Chelsea, kan ikke let slipes.

For Hazard, der har været iført en blå skjorte i 7 år, har han allerede konfronteret problemet med Chelseas kontraktudløb. Hazard og Chelsea har et år tilbage i kontrakten, hvilket gør Real Madrid beslutter at skubbe tilbuddet. Real Madrid har allerede udstedt det første tilbud til Hazard for 82 millioner euro. Jeg synes, det ville være okay for Hazard at bære Hazard Real Madrid trøje. Men Chelsea afviste tilbuddet, og Blues håber at få 115 millioner euro.

Chelseas forventninger til Hazard er naturligvis mere end en, selvom Hazard ikke kan blive i Chelsea. Men de ønsker også at få mest udbytte af Hazard. Vi vil vente og se.