Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Sane underskriver aftale med Bayern München
06 Aug

Sane underskriver aftale med Bayern München

Bayern München ville altid underskrive Sane, og selv om Sane blev såret i samfundsskjoldet, ville han stadig introducere ham. Bayern München har også kommunikeret med Sane selv. Ifølge de seneste nyheder har Sane afsluttet en personlig underskrivelsesaftale med Bayern München. Det bliver tættere og tættere på Sane iført Bayern München-billige fodboldtrøjer.

Sane underskrev en fem-årig franchisekontrakt med Bayern München. Sane har allerede forhandlet med Bayern München, men Bayern München har endnu ikke forhandlet med Manchester City. Hvis overførslen er vellykket, vil Sane være den højst betalte spiller i Bayern München-holdet. tildeler også Sane en Bayern München fodboldtøj nr. 10, som symboliserer kernepositionen. Den 10. tilhørte oprindeligt Robben, og hollænderne annoncerede deres pension i sommer.

Manchester City har en pris på 150 millioner euro for Sane og en pris på 110 millioner euro for Bayern München. Mellemprisforskellen på 40 millioner ved ikke, om de to sider kan få succes. Vi vil vente og se.