Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Suárez service gamle håb Barcelona underskrifter
06 Nov

Suárez service gamle håb Barcelona underskrifter

Taler om Suárezs præstationer i Derbys spil, spillede han ganske godt, hat-trick, hjalp Barcelona 5-1 sejr over Real Madrid, og mange fans brugte billige fodboldtrøjer til at følge ham. Suárez mener imidlertid, at Barcelona skal underskrive. Har brug for at købe en ny striker, fordi han ikke er ung mere.

Suárez sagde: "Selvfølgelig behøver Barcelona et nyt nummer 9, fordi jeg er 31 år gammel. Barcelona skal overveje sin egen fremtid, skal introducere mange spillere. Vi er i Barcelona, ​​og hver dag er der mange navne knyttet til med Barcelona. " Hans eget hattrick, Suárez iført en FC Barcelona fodboldtøj, sagde: "Det er utroligt at spille et hattrick mod ethvert hold. Forestil dig nu, at det er det samme mod Real Madrid. I det lange løb vil jeg langsomt sætte pris på denne scene. vil gerne nyde mit liv nu. "

I fodbold kæmper mange mennesker i deres karrierer i den 31-årige stadig på banen. Der er dog stadig forskel i fysisk styrke mellem denne alder og ung alder, så Suárez må føle, at hans fysiske styrke stadig er begrænset.