Gratis forsendelse på bestilling over 90 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Xavier vil overtage en svær Barcelona-start
09 Nov

Xavier vil overtage en svær Barcelona-start

Xavier er en af ​​de bedste spanske superstjerner i verdensfodbold. Han bar en Barcelona- billige fodboldtrøjer som spiller og spillede for ham i mere end ti år. Efter at Koeman blev fyret af Barcelona, ​​har Barcelona kontaktet Xavier. Denne gang er Xavier Returned som cheftræner for Barcelona.

Dagens Xavier kan siges at have taget Barcelona-rodet. Han vil stå over for tre store vanskeligheder. Den første er finansieringsproblemet. På grund af finanskrisen er Barcelona nødt til at opgive Messi, som er elsket af fans. Barcelona har nu ingen penge til holdet. Den overordnede lineup er blevet forbedret. Den anden er, at Xavier ikke har haft erfaring med at træne i de fem store ligaer. Han skal gennemgå kontinuerlig udforskning og omhyggeligt studere styrkerne hos hver spiller i FC Barcelona trøje. Den tredje er kernespillerne Dembele og Fatis skade er ikke optimistisk. De kan ikke hjælpe Barcelona med at få effektive scoringer på kort sigt.

Det bliver de sværeste opgaver for Xavier at overtage Barcelona. Vi håber stadig, at Barcelona kan genvinde ære under hans ledelse, og jeg ønsker ham held og lykke.