Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Zidane elsker stadig Real Madrid
12 Mar

Zidane elsker stadig Real Madrid

Efter at have ført Real Madrid til at nå Champions League tre på hinanden følgende mesterskaber sidste sæson, sprang Zidane tilbage og valgte at forlade. Denne gang tog Zidane anden gang i Real Madrid og sagde, at vi har lavet en billige fodboldtrøjer her.

Som den første gang han tog stilling, var Zidane igen i fare, da holdet var i uro. Denne gang blev Zidane's mirakel igen fokus for diskussionen. Real Madrid snuble hele vejen denne sæson, og nu står over for situationen med tre-line nederlag og fire majors, sagde Zidane: "Jeg har været opmærksom på Real Madrid hele sæsonen. Jeg ved, det er en meget vanskelig sæson. Real Madrid. Et af medlemmerne, jeg havde også en hvid Real Madrid trøje, og Real Madrid vandt mange æresbevisninger, men samtidig oplevede vi også vanskeligheder og tabte ligatitel. I fodboldverdenen vil der altid være gode tider og modgang, vi skal stå over for Korrekt. ".

Zidane var i stand til at træne Real Madrid igen, hvilket gav fansne en stor sikkerhed. Jeg håber Zidane kan lede Real Madrid's nye højde.